Julaftonen.

2007-12-25 @ 23:35:32
Ska väl berätta lite kort om julen.
Som vanligt firades den hos mormor och morfar, med i stort sätt hela familjen. Mamma, pappa, bror, mormor, morfar, morbror, moster och kusinerna. Det enda som skiljde sig från de övriga åren var att vi inte samlades för att kolla på Kalle Anka i år, utan vi åkte dit runt fem.
Som vanligt så var det mysigt och barnen tjatade om att de vuxna skulle äta snabbare för att vi skulle öppna julklapparna. Men helt ärligt så drog dom inte ut på det lika länge som de gjorde de tidigare jularna.
William försökte innan middagen att tänka på annat än julklapparna genom att springa runt och fotografera allt och alla. Han gillade framförallt och sticka fram den framför ansiktet på mig, han tog säkert 15 kort på mig inom loppet av 5 minuter och enda jag gjorde var att stå vi bordet och vänta på maten.

Julen måste verkligen vara de vuxnas favoritdag på året, det är den enda dagen då de har möjligheten att plåga sina barn ostaffat. Det är vid de tillfällena då de tar extra lång tid på sig att avsluta sin första portion, då de gärna tar flera fast det redan är proppmätta. Sedan ska de fika och det tar en evighet, för att sedan plocka undan allt och till slut sätta sig runt granen för att börja själva julklappsutdelningen. Men då är det alltid någon som ska göra något, som tex hämta ett glas, eller hämta mera chips. De måste verkligen älska julafton.
Vilken tur att man inte längre känner av den dära nyfikenheten längre ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback