Jenny är lite frustrerad.

2007-12-06 @ 20:28:48
Jag vet att jag har skrivit många olika inlägg under en väldigt kort tid just nu. Kankse för att jag är skriva hurmör ... kanske för att göra något annat än att plugga. =/
Jag är så fruktansvärt arg på vissa människor just nu. På dessa människor som påstår att vara experter på saker och sedan säger de så oerhört korkade saker. För det första är det skumt att i stort sätt vem som helst kan kolla sig expert inom något område. Jag kan kalla mig Karinexpert om jag vill bara för att jag vet när hon föddes och vilka skolor hon har gått i. Eller när jag och Jonna går runt och skojjar om psykopaten och naturvetaren.
Men för att återgå till själva saken som gjorde mig frustrerad från början ... Just nu är det snack om att många männsikor, framför allt unga tar till sig vapen och skjuter ner folk, tar med det till skolan och hotar folk, och sedan begår vissa självmord. Detta har verkat blivit ett av nyheternas favorit samtalsämne, eftersom de känns som dom hela tiden tar upp sådanna fall eller diskuterar kring dom. Jag tänker framför allt på den händelsen som chockade hela norden egentligen när det skedde i Finland. Överallt kunde man läsa om det, det stod med stora bokstäver på löpsedlarna och vart man än vände eller vred sig såg man eller hörde man det på tv eller radio.
Dom lät experter få prata om det på tvn, expert som påstod att detta mycket väl kan hända i Svergie. Herregud, det är klart det kan hända i Svergie. Det är ju inte landet som är orsaken till detta, det är ju personen som begår detta. Vem som helst kan ju egentligen göra något sådant. Då blev jag iaf arg över att frågan ens ställde för jag ansåg det som en självklarthet. Sedan när man hör hur experterna bara för ett år sedan påstått att det itne kan hända i Svergie när dessa saker skedde i USA. Det är ju så oerhört korkat. Det fattar varenda människa att om det kan hända någonstans i världen så kan det hända varsom helst.
Det är ju som att säga att för att det snöar här i Sverige så kan det inte snöa någon annanstans i världen. Hur dum får man vara egentligen?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback