i väntan på Tomten.

2007-12-23 @ 23:29:36
Nu ska man ta och snacka lite skit här ... som vanligt.
Nu är det mindre än en timma innan det är julafton, ska passa på och önska alla en God Jul. Jag och Karin har bestämt oss för att vara riktigt busiga, vi ska försöka vara vakna när tomten kommer och ska klättra in igenom skorstenen (snälla, Challe, mig själv och även alla andra ... misstolka inte det dära). Tror vi måste göra upp en plan så att han inte märker oss, för isf får vi inga julklappar.

Jennie har snaggat av allt hår. Det var iaf vad hon sa till mig för en kvart sedan, men sen kom det fram att hon hade skaffat en Victoria Beckham som efter ytterligare en tid ändrades till en ... kort kort kort frissyr. Hur som helst så har hon klippt sig kort. Kanske kortare än vad jag någonsin sett henne i, och såklart så vägrar hon att skicka bild.

Sedan ungefär kl. sex så har jag bara lyssnat på tre låtar om och om och om igen. Dessa tre väldigt speciella låtarna är Hard to say I'm sorry, World of our own och Oblivious.
Vad har mer hänt för skojj idag? Jo, jag har haft jätte ont i mitt lillfinger hela dagen, inte för att det var kul direkt. Den första tredjedelan av dagen kände jag inte av det. Sen när jag pratade med Karin i telefon så började det göra jätte ont. När jag berättade det för henne så kunde hon inte sluta tjata om att jag kanske hade slagit någon eller henne hårdare än vad jag brukar igår. Som jag brukar slå någon? Sedan gjorde det ont i det även om jag inte rörde det och nu gör det bara ont nät jag böjer på det. Tycker faktiskt synd om mig själv.
Men nu ska jag gå och gömma mig under granen och vänta på tomten. GOD JUL!
Kommentarer
Postat av: karin

GOD JUL! :D

2007-12-24 @ 16:38:35
Postat av: Joey

HAHAAHHAA jag läste naken först inte vaken ^^

2007-12-24 @ 23:17:04
Postat av: Jenny

HAHA, jag visste det! :)

2007-12-25 @ 00:41:47
URL: http://jennhe.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback