En gång när Karin gick på bussen, tappade hon allt hon höll i.

2007-12-10 @ 16:51:02
Just nu pratar jag med Karin, som vanligt har hon lyckats glömt nycklarna och har en teori om att hon är utelåst.
Ringde nyss min tränare, men han svarade inte.
Jag kom nyss på att Karin är min insperationskälla, men det är bara för att hon är så söt. :)
Idag var det nobeldagen, eller det är det vl fortfarande. Men aja, hur som helst så uppmärksammades det i skolan. Vi fick sitta och lyssna på fem olika föreläsningar om de olika nobelpristagarna och deras upptäckter, mycket intressant. Det var så intressant att de hela slutade med att Mingis som satt bredvid mig tog upp mobilen och skickade sms till mig. Jag kan säga att denna konversation höll på tills Johan Järver hade pratat klart om fredspriset. HAHAHA, när lärarna hade presenterat de tre första priserna, kemi, medicin och fredspriset (i samma ordning) vände sig Mingis till mig och frågade vem som hade fått fredsprsiet. "Al Gore" svarade jag med en väldigt osäker röst eftersom hans namn var det enda jag kom ihåg. Efter föreläsningarna hade vi en rast på en timma för att sedan lyssna på två till. Meningen var att vi skulle mingla runt och äta chips och dricka cider. Men Mingis och Namtak ville äta så jag följde med. När dom väl hade tagit mat så kom Johan Järver och skällde ut dom för att de åt för tidigt enligt honom. Han är lite speciell...
Sedan var det bara fysik priset och Litteratur som skulle presenteras, det gick på drygt en timma. Sedan var det lunch och fick glass serverat av lärarna. Rektorn gick runt och "interjuvade" elever med hjälp utav mikrofonen. Jag lyckades också tränga mig före rektorn i kön till rostbiffen. Lite pinsamt när han kollade på mig, men han verkade inte bry sig ett dugg för han började fråga hur dagen varit och vad vi hade gjort.  Efter lunchen hade vi engelska, på den kollade vi på Shakespeare in love.
Det var också på engelska lektionen som jag kom på att göra en "komma ihåg lapp". Den var jätte bra, för då blev alla saker som skulle göras idag gjorda. Gick precis och hämtade choklad, den var inge god. =/
Nu ringde min tränare tillbaka. Ska börja träna igen så fort som möjligt. =) Det är träning på torsdag tydligen, men tror inte jag kommer gå. Får väl se. Ska bli så jävla kul och börja splea igen. Saknar det så sjukt mycket!

Nu över till den delan som egentligen bara en enda männsika kan förstå sig på, eller kanske två. Idag på föreläsningen så satt Bob på raden bakom mig. Sen när vi skulle mingla runt så stod jag vid chips skålen och väntade på att min kompis skulle ge mig Cider. Då kom Bob igen ställde sig bredvid mig och sträckte sig efter chipsen ... Usch, nu blev det pinsamt. Ska bara vara tyst. WOSHA.
Kommentarer
Postat av: karin

HAHAHAHHAHAHHAHAHA "bob" hahahaha

2007-12-10 @ 17:01:50
Postat av: Jenny

Hahaha, jag kom inte på något annat namn. (a)

2007-12-10 @ 18:05:06
URL: http://jennhe.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback